Новини
Культура

Відбувся передпрем’єрний показ фільму “Форма Вогню” у Хмельницькому

Передпрем’єра фільму “Форма Вогню” в обласному центрі стала знаковою подією, адже фільм не лише розповідає про героїзм рятувальників Хмельниччини, які ризикували життям, рятуючи людей у ​​звільненому Херсоні, але й змушує задуматися про цінність життя, трагедію війни та силу людського духу.

На захід завітали перший заступник начальника ОВА Cергій Тюрін, заступники та керівник апарату ОВА, Голова Державного агентства України з питань кіно Марина Кудерчук, заступник голови ДСНС України Роман Примуш, Начальник ГУ ДСНС України у Хмельницькій області Едуард Братко, команда яка працювала над створенням фільму, рятувальники, які є головними героями фільму, меценати та всі небайдужі до розвитку кіновиробництва в країні.

Вітаючи присутніх Сергій Тюрін зазначив, що це важливий патріотичний захід з відкриттям прем’єрою циклу документальних фільмів про героїв сьогодення, героїв різних професій, спеціальностей.

Сьогодні презентовано першу серію про героїв без зброї – це герої, які стоять в одному ряду з силами безпеки й оборони, ЗСУ, іншими військовими формуваннями, які першими кидаються у полум’я та рятують життя.Мені надзвичайно сподобалась центральна фраза фільму, одного з головних героїв “Не ризикуючи власним життям – неможливо врятувати інші життя”, і це напевно, зміст професії наших рятувальників. Дякую від усієї Хмельниччини працівникам ГУ ДСНС України в області, які відважно борються із потужними викликами, які постають протягом цих двох років, які в дуже складних і ризикових ситуаціях рятують життя і здоров’я людей. Дякую всім, хто долучився до створення цієї кінострічки, – сказав посадовець та вручив відзнаки від Хмельницької ОВА.

Над створенням фільму працювала талановита команда: генеральний продюсер Костянтин Дєтковський, режисер Василь Київський, оператор Володимир Кратінов, виконавчий продюсер Вікторія Кратінова.

Важливо відзначити, що фільм знято за підтримки Хмельницької ОВА та всіх небайдужих, а також він озвучений двома мовами – українською та англійською, що робить його доступним для ширшої аудиторії.

“Форма Вогню” – це не просто фільм, це пам’ять про героїв та віра в те, що добро завжди перемагає.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook