Новини
Інфраструктура

Мешканці Кам’янця скаржаться на болото та підтоплення у місті (ФОТО)

Після того, як нетривалі морози відступили з території Хмельниччини, мешканці населених пунктів області почали показувати наслідки неефективної, на їхню думку, роботи комунальників та шляховиків, що ускладнює життя як автовласникам, так і пішоходам. Зокрема, кам’янчани нарікають на ями на дорогах та стан дворових заїздів у місті.

Нещодавно суспільство негативно відгукувалось навіть про мінімальний благоустрій, з вимогою спрямувати всі кошти на ЗСУ. Коли запит суспільства виконали – історія кардинально повернулась, і тепер хочуть ремонтів, – прокоментували викладені фото у спільноті Kamianets #PRO.

У коментарях кам’янчани пишуть…

Болота – це наше, дякуючи комунальникам, які порозривали

Залатайте ями після зими хоч якось, бо і машини страждають і люди!!

Зараз потрібно ремонтувати асфальтні доріжки, які набагато дешевше тротуарної плитки.

І потрібно розуміти, що якщо я, як і всі кам’янчани, будуть витрачати гроші на ремонт ходової, коліс (бачили як чоловік в ямку потрапив біля чумацького) і т.д. то ми і менше зможемо донатити на армію. І на першій передачі, на який я їжджу, і постійно газ/тормоз, бо ями по коліно, явно іде трохи більше бензину.

Мене цікавить питання: скільки коштує капітальний ремонт, наприклад круга і моста, такий, щоб на 20 років жодної ями, і скільки ми щомісяця витрачаємо на ямковий?

Чому влада повинна чекати на скарги громадян міста? Самим пройтися по всіх вулицях та зробити відповідні висновки. Чому Панівецьку не зробили до кінця, де був асфальт, поклали зверху ще один, а до кінця вулиці 50 метрів бездоріжжя знову залишається.

Зато бруківку зробили не там де треба. Хорошу бруківку змінили на іншу хорошу

…та викладають ще фото “відремонтованих” пішохідних зон, що тонуть у калюжах та багні:

Може за таке капарство ще поплескати в долоні?

Це те, що стосується безпеки… краса…. поруч з тротуаром… і таких, через кожні 20-30 м вздовж по вулиці…

Та хоч би прибрали болото…

Разом з тим, в опитуванні на каналі кам’янчани (ті, які взяли у ньому участь) переважно виступають не за капітальний, а за ямковий ремонт, який ситуацію якщо й покращить, то ненадовго.

Тут кам’янчани коментують так:

Давайте знову перестелимо асфальт по Л.Українки

Або ж ні, викладемо плиткою ще один сквер навпроти Сільпо

Тим часом на мосту “Стрімка лань”, на жахливий стан якого нещодавно масово скаржилися кам’янчани, почався ремонт. Не капітальний, а знову ямковий, оскільки, за словами дорожних служб, гроші на капремонт мосту під час війни ніхто не виділятиме, – повідомляють у телеграм-каналі Кам’янець_PRO.

Читайте також: Особливості ямкового ремонту у Хмельницькому показали у соцмережах (ФОТО, ВІДЕО)

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook