Новини
Кримінал

Поліцейського з Хмельниччини підозрюють у перевищенні службових повноважень

Правоохоронця підозрюють у тому, що він застосував до громадянина насильство, як фізичне, так і психологічне, перевищивши при цьому свої службові повноваження. За це поліцейському загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до десяти років.

Як повідомили у Хмельницькій обласній прокуратурі, події відбувалися в одному з сіл Хмельницької області. Правоохоронця викликали у магазин, де, за словами продавчині, місцевий мешканець вчиняв протиправні дії.

Порушника знайшли вдома та запропонували йому поїхати на місце події для встановлення обставин інциденту. Проте, коли чоловік вийшов з дому, один з правоохоронців вдарив його в обличчя, кинув на землю та закував у наручники. Бити селянина правоохоронець продовжив в автомобілі.

У магазині, куди привезли чоловіка, поліцейський змусив його стати на коліна та просити вибачення у продавчині, продовживши при цьому завдавати ударів.

Після того, як чоловіка відпустили, йому пригрозили знову побити, якщо односельці ще раз на нього поскаржаться.

Поліцейського, якого підозрюють у перевищенні службових повноважень із застосуванням фізичної сили, відсторонили від посади та посадили під домашній арешт.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook