Новини
Офіційно

У Хмельницькому вшанують пам’ять Героїв Небесної Сотні та російсько-української війни

У вівторок, 20 лютого, та в суботу, 24 лютого, в обласному центрі, як і в інших містах України, вшановуватимуть пам’ять героїв, які віддали свої життя за свободу та незалежність держави під час Революції Гідності та на фронтах російсько-української війни.

Завтра, 20 лютого, в обласному центрі планують зупинити рух транспорту на основних магістралях міста орієнтовно з 08.55 до 09.05. Хмельничан закликають у хвилину мовчання зупинитися, вийти з авто та вшанувати українських героїв, які віддали життя в боротьбі з російським агресором.

На трьох локаціях гратимуть сурми в пам’ять про трагічні події Революції Гідності та вбивства мирних мешканців на Майдані Незалежності України:

  • на вулиці Проскурівській сурмач виконає мелодію «Шана»
  • біля пам’ятника Героям Небесної Сотні та біля Стели пам’яті Героїв Небесної Сотні та учасників АТО на майдані Незалежності звучатиме «Плине кача».

20 та 24 лютого власників ТЦ, кафе, ресторанів та інших суб’єктів господарювання, закликають відмовитися від гучних заходів та трансляції розважального контенту та рекламних роликів, аби тишею вшанувати тих, хто віддав за Україну життя, повідомили у Хмельницькій міськраді.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook