Новини
Події

Пам’ять Героїв Небесної Сотні та російсько-української війни вшанували у Хмельницькому (ФОТО, ВІДЕО)

На трьох локаціях в обласному центрі зранку лунали мелодії сурм, біля пам’ятника Героям Небесної Сотні вкотре з’явилися Янголи Пам’яті.

Вшановували пам’ять Героїв Небесної Сотні та загиблих у російсько-українській війні сьогодні, 20 лютого, біля пам’ятника загиблим героям Майдану, на головній площі обласного центру та на центральній пішохідній вулиці міста. Як це було – у відео Сайт “Є”. Новини.

Територію біля пам’ятника Героям Небесної Сотні зранку прикрасили паперовими “Янголами Пам’яті” – це традиція, яку у Хмельницькому підтримують шість років поспіль.

Нагадаємо, два роки тому, 20 лютого 2022 року у Хмельницькому вперше з’явилися кубічні інсталяції на вулиці Проскурівській – в пам’ять про героїв Небесної Сотні та військових з Хмельниччини, які загинули в російсько-українській війні. За кілька днів куби з портретами планували прибрати, проте 24 лютого 2022 року все змінилося…

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook