Новини
Погода

Погода на 21 лютого: на Хмельниччину повертається тепло

Після двох поспіль морозних ночей, подекуди навіть зі снігом, на Хмельниччину повертається “плюсова” температура. На середину тижня синоптики обіцяють потепління, разом з яким в область прийде дощ.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 21 лютого, в області буде хмарно з проясненням, часом невеликий дощ. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі 0-5° тепла, вдень 4-9° тепла, у Хмельницькому вночі 1-3° тепла, вдень 5-7° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Нічний дрібний дощ закінчиться ще до настання ранку, але вдень він розпочнеться та продовжиться до приходу вечора. Температура повітря вночі +4, вдень +7, ввечері +3.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Уночі йтиме дрібний дощ. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається. Температура повітря вночі +4, вдень +8, ввечері +4.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Нічний дощ вранці піде слабше. Він буде продовжувати йти весь день і закінчиться тільки ввечері. Температура повітря вночі +3, вдень +6, ввечері +3.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook