Новини
Офіційно

На Хмельниччині відвідали родини полеглих Героїв Небесної Сотні (ФОТО)

На Хмельниччині пам’ятають кожного, хто загинув під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України, та завдяки кому було змінено перебіг історії нашої держави. Напередодні, 20 лютого, у день вшанування Героїв Небесної Сотні, посадовці області відвідали родини полеглих.

Сьогодні перший заступник начальника ОВА Cергій Тюрін відвідав матір Героя Небесної Сотні Артема Мазура. Під час візиту він поспілкувався з Світланою Вікторівною, висловив щирі співчуття та слова вдячності за її сина, який віддав своє життя за Україну.

Сьогодні ми схиляємо голови в глибокій скорботі перед Вашим сином, Героєм Небесної Сотні. Його життя обірвалося трагічно, але його подвиг назавжди залишиться в наших серцях. Йому ще б жити і жити, творити добро, будувати щасливе майбутнє. Але доля розпорядилась інакше. Він став одним із Небесних Сотників, які проклали шлях до нового життя для України. Вічна пам’ять Вашому сину! А Вам, шановна мамо, ми щиро співчуваємо та бажаємо сил та стійкості, – сказав посадовець.

Не залишили у цей день без уваги та підтримки і інші сім’ї загиблих Героїв. Так, представники Хмельницької, Шепетівської, Кам’янець-Подільської РВА відвідали родини, задля вшанування світлої пам’яті про наших патріотів.

У Хмельницькому вшановували пам’ять Героїв Небесної Сотні та загиблих у російсько-українській війні напередодні біля пам’ятника загиблим героям Майдану, на головній площі обласного центру та на центральній пішохідній вулиці міста. 

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook