Новини
Погода

Погода на 23 лютого: на Хмельниччині буде тепло та без опадів

Не по-зимовому тепла погода на Хмельниччині продовжується. На завтра синоптики обіцяють тепло до +12 градусів, незначний вітер і без суттєвих опадів.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 23 лютого, в області буде хмарно з проясненням, без істотних опадів. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі 1-6° тепла, вдень 7-12° тепла, у Хмельницькому вночі 3-5° тепла, вдень 9-11° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Удень, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора. Температура повітря вночі +4, вдень +10, ввечері +7.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Уночі очікується дрібний дощ. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається. Температура повітря вночі +5, вдень +11, ввечері +8.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. У другій половині дня очікується дрібний дощ, який йтиме до самого вечора. Температура повітря вночі +5, вдень +10, ввечері +7.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook