Новини
Офіційно

Меморандум про співпрацю з Асоціацією психологів підписали у Хмельницькому

Голова обласної ради Віолета Лабазюк підписала Меморандум про співпрацю і партнерство між Хмельницькою обласною радою та громадською організацією «Міжнародна асоціація психологів та тренерів – експертів» (голова організації − Наталія Сабліна).

Громадська організація «Міжнародна асоціація психологів та тренерів-експертів» (МАПТТЕ) була створена минулого року та об’єднала фахівців з психології. Основна діяльність організації пов’язана з наданням освітніх послуг, а саме, підготовкою психологів та соціальних працівників, які надалі надаватимуть психологічну допомогу військовослужбовцям та їх сім’ям. Крім того, фахівці Асоціації надають широкий спектр психологічних послуг соціально незахищеним категоріям населення.

В рамках підписаного Меморандуму передбачається співпраця та партнерство сторін за такими напрямками:

  • Розробка, підтримка й реалізація проєктів та програм, спрямованих на розвиток психологічної освіченості та психологічної культури жителів Хмельницької області, в тому числі програм адаптації військовослужбовців та інтеграції їх у суспільство;
  • Розвиток та популяризація психології, психотерапії, психосоціальної та психокорекційної допомоги, медико-педагогічної корекції;
  • Сприяння у наданні психологічних послуг з акомодації учасників бойових дій та членів їх сімей;
    налагодження взаємодії з органами місцевого самоврядування Хмельниччини щодо участі в місцевих соціально-психологічних та інших програмах.

У поточному році відповідно до Меморандуму планується проведення низки спільних тематичних заходів. Перший із таких заходів – практична конференція для психологів та тренерів-експертів “Виклик є!” – повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної ради.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook