Новини
Події

У Хмельницькому пройшла 80-та акція в підтримку родин військовополонених (ФОТО)

80 тижнів поспіль хмельничани та гості обласного центру виходять на мирні акції «Поверніть Героїв з полону», присвячені українським військовополоненим та зниклим безвісти захисникам.

За словами організаторів, цього тижня до акції долучились нові учасники, які теж чекають рідних з російського полону.

Важко уявити, що відчувають сімʼї полонених та зниклих безвісти. Вони стоять у центрі міста з власноруч написаними табличками благаючи лише про одне – не бути байдужими! А повз проходять натовпи, поспішаючи у звичних щоденних справах… цікаво, які ці справи, якщо вони важливіші свободи, боротьби, пошани, – написали співорганізатори акції, волонтери ГО «Захист – об’єднання волонтерів» на своїй сторінці у соцмережі.

Учасники просять перехожих сфотографувати їхні імпровізовані плакати та поширити у соціальних мережах, тим самим підтримавши інформаційну хвилю, покликану нагадувати суспільству, якою ціною дістається свобода України.

Зазвичай до мирного зібрання долучаються матері, дружини, діти, кохані полонених та зниклих.

Не відвертайте очі, а висловіть підтримку, подякуйте за внесок їхніх рідних в перемогу України. Ніхто не знає, що буде завтра… і по яку сторону таблички зі словом «Чекаю» ви будете стояти, – зауважують волонтери.

Нагадаємо, акції «Поверніть Героїв з полону» незмінно проходять щопʼятниці з 12:00 до 13:00 у центрі міста Хмельницького.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook