Новини
Кримінал

Зоозахисники стверджують, що у Хмельницькому невідомі труять собак (ФОТО)

Про випадки отруєння та загибелі собак повідомляють у громадській організації «Врятуй життя».

Напередодні, 23 лютого, на сторінці ГО з’явилось повідомлення наступного змісту: “Центр , атріум , кондитерська , собака в конвульсіях , чи отруєння не знаємо , надали допомогу , Саша приїхати не встиг – собака померла . Не знаю хто куратор … дуже шкода”

У коментарях до цього допису хмельничани почали повідомляти й інші подібні випадки у різних мікрорайонах міста щодо цілеспрямованого отруєння тварин шляхом розкидання по місту отруєної їжі для них.

Сьогодні зателефонував чоловік, з його слів: у собаки конвульсії, піна з рота, витягнув щось з рота на прогулянці, Наші самі круті клініки з сайту ТОП-20, які займають перші місця в рейтингу, які себе асоціюють з господом Богом, не буду називати хто, відмовилися надавати допомогу, чоловік приїхав з району озерна. Звісно поки Він доїхав рятувати вже не було кого, дорога зайняла 30хв. та ще витрачено 15хв. поки зрозуміли, що собаку отруїли.В Мене тільки одне запитання, Ви так всі боїтеся сказу, коли піна з рота, що не хочете рятувати собак при отруєнні ізоніазідом чи може почекаємо доки прийде титр антитіл крові при дослідженні на сказ, це пі….. Я перервав операцію, і корона з мене не спала, дуже шкода, що не зміг допомогти… Судячи з постів групи ,,Врятуй Життя,, це якесь масове розкидання отрути по місту Хмельницький. Будьте уважні, зробіть собі аптечку на випадок екстреної допомоги Вашому чотирилапому.

Вчора також отруїлися на Озерній. Собака померла вночі, врятувати не вдалося. Такі кульки розкидані по дворам. Будьте обережні

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook