Новини
Надзвичайні події

Під час повітряної тривоги на Хмельниччині лунали вибухи

Близько 23 год напередодні, 26 лютого, на території Хмельницької області було оголошено про початок повітряної тривоги через рух невстановлених об’єктів. Вже через пів години мешканці почули звуки вибухів, після чого повітряні цілі зникли з радарів.

Цікаво, що цього разу повітряні цілі залетіли до нас із сусідньої Молдови через Чернівецьку область, яка також “почервоніла”. Моніторингові канали припустили, що ворог порушив повітряний простір сусідньої країни, і таким чином прокладає новий маршрут, аби скоротити відстань польоту. Водночас підтвердження того, що згадані летючі об’єкти є саме безпілотниками, наразі також немає. Очікуємо офіційної інформації.

До речі, влада Молдови заперечила факт порушення її повітряного простору, мовляв: жоден безпілотник, запущений Російською Федерацією напередодні ввечері над Україною, не пролетів над повітряним простором Республіки Молдова.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook