Новини
Погода

Погода на 28 лютого: на Хмельниччині обіцяють ще один теплий день

Прогноз синоптиків поки стабільний: середа на Хмельниччині обіцяє бути теплою та сухою. Мешканцям області варто насолоджуватись такою погодою та більше гуляти на свіжому повітрі, поки є така можливість.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 28 лютого, в області буде мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі від -1° морозу до 4° тепла, вдень 8-13° тепла, у Хмельницькому вночі 1-3° тепла, вдень 10-12° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

День буде хмарним – з самого ранку у Хмельницькому небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +2, вдень +11, ввечері +5.

У Кам’янці-Подільському хмари закриють небо вже вранці та протримаються увесь день, і тільки ввечері почнуть повільно розсіюватися. Без опадів. Температура повітря вночі +3, вдень +11, ввечері +6.

Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо у Шепетівці буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +2, вдень +11, ввечері +6.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook