Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині збільшилася кількість місць для вимірювання швидкості руху

На Хмельниччині збільшується кількість приладів TruCAM та ділянок, на яких патрульні вимірюють швидкість руху транспорту.

Патрульні зазначили, що з 29 лютого з приладом TruCAM працюватимуть на 31 новій ділянці. У Хмельницькому, зокрема, додали один прилад на Львівському шосе.

Також в обласному центрі продовжують фіксувати швидкість на таких ділянках:

  • автодорога М12 «Стрий-Умань-Дніпро-Ізварине» між 191-м та 332-м км (від кордону Тернопільської до Вінницької областей);
  • східний під’їзд до Хмельницького (між 0-м та 4-м км автодороги М30-03);
  • автодорога Н03 «Житомир-Чернівці» між 172-м та 300-м км (від перехрестя в напрямку населеного пункту Тиранівка до кордону з Чернівецькою областю);
  • вулиця Західно-Окружна;
  • вилиця Прибузька,
  • вулиця Степана Бандери.

Загалом на дорогах України працюватиме 150 приладів TruCAM, а вимірювання здійснюватиметься на 279 ділянках автомобільних доріг.

Нагадаємо, прилади TruCAM поліцейські патрульної поліції використовують поряд з камерами автоматичної фіксації. Адже більша ефективність у контролі за швидкістю руху досягається тільки в поєднанні методів вимірювання. Місця визначено відповідно до стану аварійності та на аварійно-небезпечних ділянках і місцях (ділянках) концентрації ДТП, скоєних через порушення водіями встановлених обмежень швидкості руху.

Про використання приладів вимірювання швидкості мають повідомляти дорожні знаки, які попереджають про фото- та відеофіксацію порушень. У місцях фіксації порушень повинен стояти службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками.

Тут можна переглянути карту й перелік місць з оновленою інформацією: surl.li/ralhn.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook