Новини
Інфраструктура

Від завтра у тролейбусах у Хмельницькому запрацюють нові валідатори

З 1 березня в обласному центрі розпочинає роботу новий оператор автоматизованої системи обліку оплати проїзду «СІТІ КАРД СИСТЕМ». Сьогодні відбулася його презентація.

Нагадаємо, що договір із старим оператором завершився 1 лютого. Відповідно, Хмельницька міська рада повинна була провести конкурс і обрати нового оператора електронного квитка в місті. За результатами конкурсу ним став оператор автоматизованої системи обліку оплати проїзду «СІТІ КАРД СИСТЕМ».

«Вже завтра ми починаємо роботу нової компанії в Хмельницькому. Всі валідатори будуть включені і працюватимуть – ми розпочинаємо тестовий період. Розраховуємо, що він триватиме місяць. Протягом березня також буде можливість оплатити проїзд за допомогою QR-коду від «Приватбанку», або готівкою у водія. Просимо усіх пільговиків уже валідувати свої квитки», – зазначив заступник міського голови Микола Ваврищук.

Протягом лютого в тролейбусах встановлювали нове обладнання. Тепер в кожному тролейбусі буде 3 валідатори (по одному на кожні двері). Валідатори мають функцію оплати банківською карткою, електронним квитком і телефоном.

Валідатори будуть показувати суму знятих за проїзд коштів і залишок на рахунку. Важливо, що замінювати картки не потрібно, усі вони працюватимуть у новій системі.

Заступник директора ТОВ «СІТІ КАРД СИСТЕМ» Інна Артемчук розповіла про саму компанію, продемонструвала роботу мобільного застосунку і терміналів.

Протягом березня-квітня у місті буде встановлено понад 20 терміналів для купівлі електронних квитків. Вже завтра їх можна згенерувати через мобільний додаток безкоштовно або ж купити в офісі компанії.

З питаннями стосовно роботи електронного квитка можна звернутися до кол-центру за номером телефону: (093) 063-11-00 або до офісу «СІТІ КАРД СИСТЕМ», який знаходиться за адресою: вул. Соборна, 71. Працює офіс з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 17.00.

Інформацію про роботу нового оператора можна знайти на офіційному сайті «СІТІ КАРД СИСТЕМ» або сторінці у мережі фейсбук.

Також у міській раді нагадують, що період написання заяв щодо повернення коштів з електронних гаманців продовжили і тепер відповідні документи можна подати протягом березня.

Адреси за посиланням.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook