Новини
Події

До ювілею Володимира Івасюка у Хмельницькому зняли кліп та влаштовують благодійний концерт

Сьогодні, 4 березня, видатному українському композиторові Володимиру Івасюку виповнилося б 75 років. Але він був знищений під час радянської окупації України. З нагоди дня народження талановитого українського  композитора, виконавця, музиканта, мультиінструменталіста та поета оркестр поліції Хмельницької області зняв новий кліп, а у театрі ім. М. Старицького відбудеться вистава, яку можуть безплатно відвідати всі охочі.

Проживши лише 30 років, Володимир Івасюк створив понад сотню музичних шедеврів, які досі співає як молодь, так і доросле покоління. Одну з найкращих пісень Володимира Івасюка “Відлуння твоїх кроків” до ювілею композитора записали солістка оркестру поліції Хмельницької області Ольга Ковальчук та гітарист і аранжувальник цієї версії Максим Паюк.

Відео кліпу, відзнятого у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва, поширили на сторінці поліції Хмельниччини.

Також сьогодні, 4 березня, о 18:00 у Хмельницькому обласному музично-драматичному театрі ім. М. Старицького відбудеться концерт Хмельницького академічного муніципального естрадно-духового оркестру «Пісня буде поміж нас».

Вхід вільний. На концерті буде здійснюватися збір коштів на потреби ЗСУ,повідомили у Хмельницькій міській раді.

У концерті візьмуть участь солісти Марина Українець, Дар’я Сохрякова, Інна Бернацька, Дарія Коневега, Павло Дасюк. Художній керівник та головний диригент – Тарас Безнюк. Диригент – Віталій Дячук.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook