Новини
Новини від читача

У Хмельницькому побили військового (ВІДЕО)

Відео конфлікту між чоловіком у військовій формі та перехожим поширили у соцмережах. Хмельничани сподівалися, що нападника покарають. Але він обійшовся лише вибаченням, записаним на відео.

ПОБИВ військового якийсь вилупок сьогодні на просп. Миру. Сталося це з нашим захисником, який лише тиждень тому прийшов у відпустку з самого пекла. ЯК можна тягнути свої руки до того, хто захищає тебе та твоє право цивільно жити? Просто, не вкладається в голові, – так прокоментували відео, поширене у соцмережах.

Відео прокоментували понад три сотні підписників. Дехто досить категорично, а дехто спробував зробити винним у конфлікті військового:

Є бажаючі йому прострелити коліна?

Нам і русні не треба… своїх вилупків достатньо. Надіюсь тих недохлопців покарають!

Повісити на стовпі догори ногами,і щоб кожен міг бити палицею за Воїна!!!

Цим скотам, які б’ють воїнів, немає прощення. Довічне ув’язнення гадам.

Я звісно все розумію, але військові бувають теж не адекватні, тим паче якщо п’яні, кидаються на всіх.

Та той захисник пяний як сука

Поїдь туди де був він !!! Тоді подивимось який ти будеш після приїзду!!! Коли на твоїх очах гинуть побратими!!!! Це ти СУКА яка сидить на дивані і скулить!!!

Ніхто не знає який психологічний стан у військового, він зараз може знаходитися між не бажанням жити і померти. А це чмо скаче, бо виспиться в теплому ліжку і піде на районі блатувати….Той випадок де потрібно ТЦК

Війна ще не скінчилась, а люди вже поділились на два табори. Одні мають шану до військових, другі начинають кричати “Ми вас туди не посилали”. Це повне ДНО.

Сподівання хмельничан, що нападника покарають, не виправдалися. За інформацією Хмельницького районного управління поліції, всіх учасників конфлікту, що стався між військовим та його знайомим, який, як стверджують у поліції, теж є військовослужбовцем, встановлено.

Потерпілий від написання заяви за фактом побиття відмовився, пояснивши, що претензій ні до кого не має. Інша сторона принесла свої вибачення, – прокоментували у поліції.

У соцмережах поширили відео, де, ймовірно, записане вибачення нападника.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook