Новини
Офіційно

Голова Хмельницької обласної ради виступила на Європейському конгресі органів місцевого самоврядування

У другий день проведення 9-го Європейського конгресу органів місцевого самоврядування, участь в якому бере голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк, серед низки запланованих заходів відбулася дискусійна панель на тему «Натхнення успішних жінок» («Inspirations of Successful Women»).

У дискусійній панелі виступила Віолета Лабазюк, яка поділилася своїми думками щодо того, як можна сприяти розвитку та підтримці успішних жінок у сучасному світі, що є їхнім джерелом натхнення, яку користь ми всі можемо отримати від участі жінок у колах прийняття рішень та управління.

Звертаючись до поважного зібрання, вона закликала всіх подивитися на свої власні погляди та підходи до ролі жінок у суспільстві, переглянути стереотипи та визнати важливість кожної жінки в будь-якій сфері життя.

Наша сучасна реальність дозволяє жінкам бути успішними, незалежно від обставин. Наша задача – підтримати їхній розвиток та забезпечити рівні умови для досягнення висот в кар’єрі та суспільстві. Українська жінка сьогодні досить успішно самореалізується, з однієї сторони займаючи відповідальні посади в тій чи іншій сфері, а з іншої – боронячи територіальну цілісність України. Сучасна українська жінка сьогодні повинна мати «своє обличчя», не запозичуючи практики від чоловіків, бути прикладом для своїх дітей та демонструвати усій світовій спільноті свою активну участь у процесах. Наразі – це відновлення та розбудова наших регіонів, – наголосила Віолета Олександрівна. – Маємо відроджувати жіноче лідерство та покращувати показники з гендерної рівності. Адже це є однією з вимог щодо вступу України в Європейський Союз. І наша держава на правильному шляху.

Цього ж дня, окрім іншого, на панельних дискусіях, майстер-класах, лекціях та презентаціях учасники міжнародного форуму працювали за такими напрямками – здоров’я, економіка та фінанси, зелена енергія, сталий розвиток, суспільство, політика та безпека, міжнародна співпраця, культура та освіта, індустрія туризму, місцеве самоврядування майбутнього, регіональна інфраструктура, інвестиції та інновації.

На переконання голови обласної ради, отримана нова інформація, знання, інноваційний досвід від колег з інших країн можна запровадити на Хмельниччині, яка має багато перспектив для розвитку в цих напрямках.

За інформацією Хмельницької обласної ради

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook