Новини
Події

Мешканці громади на Хмельниччині розповіли про ніч атаки “шахедів”

Цієї ночі у Хмельницькому районі було досить гучно та, за словами мешканців однієї з громад, страшно. Росіяни атакували Хмельниччину шістьма ударними безпілотниками, які успішно збили сили ППО. Внаслідок повітряної атаки один будинок зазнав пошкоджень.

Мешканці цього будинку, які наразі ліквідовують наслідки повітряної атаки, розповіли журналістам про пережиту неспокійну ніч.

“Гучно, і не можна було зрозуміти, звідки, з якого боку що летить, бо жужжало всюди. Чути було, як летять дрони, і було страшно. На вулиці було дуже страшно… Я найбільше боялася, щоб дах не завалився, бо чоловіка вдома не було, він був на чергуванні”, – прокоментувала для Суспільне Хмельницький пані Олена, мешканка постраждалого будинку.

Її донька Дар’я журналістам ЖАР.Info розповіла про те, як пережили нічну атаку їхні домашні улюбленці, зокрема, песик Титан:

В цей раз ще спокійно. У нас були рази, коли він захворів через звуки. І тому він у нас, коли чує вибухи, одразу веде всіх у коридор, щоб сиділи не біля вікна.

Чоловік пані Олени додав, що попереду у них – ремонт даху, стелі, стін пошкоджених під час атаки дронів:

Але нічого, ми впораємося з цим. Аби тільки війна закінчилася.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook