Новини
Погода

Погода на 11 березня: дощ і вітер прогнозують на Хмельниччині

Тиждень на Хмельниччині почнеться з дощів. За обіцянками синоптиків затягнуться вони на кілька днів. До цього додасться мороз вночі, що може ускладнити ситуацію на дорогах. Також у перший день тижня буде досить вітряно.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 11 березня, в області буде хмарно з проясненням, вночі без опадів, вдень невеликий дощ. Вітер південно-східний 7-12 м/с, вранці та вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 3-8° тепла, у Хмельницькому вночі близько 0°, вдень 5-7° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. З середини дня і до його кінця йтиме дощ. Температура повітря вночі -1, вдень +7, ввечері +4.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня погода буде похмурою. Дрібний дощ, який розпочнеться вранці, після полудня може посилитися, але через деякий час повинен скінчитися. Температура повітря вночі -2, вдень +5, ввечері +5.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Удень та ввечері очікується дрібний дощ, ближче до вечора він посилиться. Температура повітря вночі -2, вдень +7, ввечері +3.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook