Новини
Надзвичайні події

Поліція встановлює обставини поранення відвідувачів супермаркету у Кам’янці-Подільському

Кам’янчани продовжують інформувати про надзвичайну подію, що сталася днями в одному з супермаркетів міста. Відреагували на подію правоохоронці, які наразі встановлюють обставини інциденту. За попередньою інформацією нападник, який накинувся з ножем та поранив двох осіб, може відбутися штрафом.

Нагадаємо, 9 березня у супермаркеті “BULKA”, один з відвідувачів з невідомих причин штовхнув на землю дівчину, а потім завдав їй кількох ударів ножем. Згодом, за словами брата потерпілої, якого викликали у магазин, напав і на нього. У поліції стверджують, що поранення дістали чоловік та дружина. Також містяни повідомляли, що нападник, ймовірно, має проблеми з психікою.

Потерпіла кам’янчанка розповіла про напад:

Ситуація яка зі мною склалась вчора, це напали на мене, три ножових поранення, один в голову і два під руку біля грудей, четвертий мав бути в живіт, але мене врятував телефон, який я тримала в руках. Поліція його просто відпустила, по їхнім словам це були не важкі тілесні поранення, мені наклали два шви, голову не зашивали. В поліції сказали, що йому буде штраф 850 грн, та затримати його не можуть та не мають права. А завтра він піде і буде різати других людей. Будьте всі обережні! І це не можна просто залишати. Дякую”

У місцевих соцмережах повідомляли також, що нападнику “правоохоронці інкримінують 125 статтю. На даний момент його відпустили. Ведуться слідчі дії”.

Стаття 125 Кримінального кодексу України: “Умисне легке тілесне ушкодження – карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року 2”.

У Кам’янець-Подільському районному відділенні поліції повідомили про те, що наразі встановлюються обставини події та проводиться розслідування. Інформація про затримання нападника відсутня.

Кам’янчани у коментарях пишуть:

Це жах, як це “відпустили”. Завтра буде хтось інший

А якщо ця хвора людина прийде в ту саму булку у робочий день коли там буде багато дітей та підлітків то що буде?

Примусове лікування може бути призначене тільки за рішенням суду, а для цього необхідно щоб суд відбувався

Просто пощастило, що він її не вбив. Ну круто, 800 гривень штрафу і все, буду собі бігати з ножем і різати дітей хоч кожен день. Що це за дебілізм взагалі?

Нащо в цьому місті поліція взагалі? То вони черепах наздогнати не можуть, тепер мʼясника з ножем відпускають. Як це може бути кваліфіковане як хуліганство, якщо тут спроба вбивства?

Це якийсь бред, 125 ККУ, тут поліція не може приймати рішення, тут повинне бути обов’язково досудове розслідування, а потім рішення виносить суд.

Це тупо в 21 столітті з ножем напасти на людину і отримати 850 грн штрафу. А якби вбив, то теж штраф? Думайте, що говорите, як людям дітей в школу відправляти, самому страшно, бо хто знає що в нього в голові.

Звідки ви знаєте що позиція про штраф офіційна і правдива? Штраф, навіть якщо він передбачений ККУ, він виноситься за рішенням суду, а поліція має лише провести досудове розслідування.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook