Новини
Погода

Погода на 13 березня: дощ зі снігом знову обіцяють на Хмельниччині

Прогнози синоптиків на завтра для Хмельниччини суттєво не змінилися. Погода все ще буде мало схожа на весняну, хоча, з іншого боку, для ранньої весни дощі – не дивина. А от сніг та низькі температури цій порі року притаманні. Натомість вітер в області має стихнути.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 13 березня, в області буде хмарно, невеликий дощ з мокрим снігом. Вітер східний 7-12 м/с. Температура повітря по області протягом доби 0-5° тепла, у Хмельницькому протягом доби 1-3° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Уночі очікується дощ зі снігом. До ранку він повинен послабшати, але продовжуватиме йти весь день і припиниться лише ближче до вечора. Температура повітря вночі +1, вдень +3, ввечері +2.

Весь день у Кам’янці-Подільському буде хмарним. На зміну вранішньому дрібному дощу, прийде дощ зі снігом, який йтиме всю другу половину дня, посилюючись ближче до вечора. Температура повітря вночі +2, вдень +3, ввечері +2.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Вранці продовжиться нічний дрібний дощ зі снігом, але ближче до середини дня він повинен закінчитися. Температура повітря вночі 0, вдень +3, ввечері +2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook