Новини
Офіційно

Уламки збитих “шахедів” шукають на Хмельниччині

У владі повідомили про наслідки нічної повітряної атаки, під час якої на території Хмельниччини лунали вибухи. Відомо про збиття кількох ударних безпілотників, уламки яких шукають.

Нагадаємо, вночі Хмельниччині зазнала ще однієї атаки безпілотників з боку Росії. Попередньо моніторингові канали повідомляли про рух близько десятка ударних дронів в напрямку області, переважно з Вінниччини. Частина з них, пролетівши Хмельниччину транзитом, розлетілася по інших областях. Про звуки вибухів повідомляли як мешканці Хмельницького, так і області.

За інформацією першого заступника начальника Хмельницької ОВА, силами ППО вночі було збито 4 ворожі БпЛА. Місце їх падіння встановлюється.

Офіційної інформації від військових щодо загальної кількості “шахедів”, якими росіяни атакували Україну, поки що немає.

Тим часом на території Росії ще з ночі неспокійно через вибухи на нафтопереробних заводах, атаки безпілотників по різних населених пунктах країни-агресора, падіння військово-транспортного літака та інші події, яких росіяни, напевно, не очікували отримати на своїй території, але мали бути до них готовими.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook