Новини
Кримінал

Кам’янчанину, який поранив двох людей у супермаркеті, оголосили підозру

Правоохоронці перекваліфікували склад правопорушення, скоєного мешканцем Кам’янця-Подільського, який у місцевому супермаркеті напав на двох осіб та поранив їх ножем. Кам’янчанину оголосили підозру та наразі обирають йому міру запобіжного заходу.

Нагадаємо, події відбувалися наприкінці минулого тижня у супермаркеті “BULKA”. Підозрюваний спочатку з невідомих причини штовхнув одну з відвідувачок, а потім почав завдавати їй ударів ножем. Згодом поранив молодого чоловіка, якого у поліції та у місцевих соцмережах називають по-різному: або братом, або нареченим потерпілої.

Попередньо дії 32-річного підозрюваного у нападі кваліфікували за ч. 1 ст. 125 ККУ, яка передбачає покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Наразі, за інформацією Хмельницької обласної прокуратури, йому повідомили про підозру за ч. 4 ст. 296 ККУ – хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. За цією статтею передбачене покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook