Новини
Погода

Погода на 15 березня: туман з морозом обіцяють на Хмельниччині

Нарешті наприкінці робочого тижня синоптики не обіцяють мешканцям області опадів. Хіба що туман може з’явитися зранку. Натомість на Хмельниччину повернуться нічні заморозки. Вдень температура повітря буде не дуже високою, однак за відсутності сильного вітру це не має спричинити особливого дискомфорту.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 15 березня, в області буде хмарно з проясненням, без істотних опадів, вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 3-8 м/с. Температура повітря по області вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 5-10° тепла, у Хмельницькому вночі близько 0°, вдень 6-8° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вночі -1, вдень +6, ввечері +5.

Ранкові хмари затримаються у Кам’янці-Подільському до вечора, а потім розсіються. Без опадів. Температура повітря вночі 0, вдень +6, ввечері +5.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Без опадів. Температура повітря вночі +1, вдень +7, ввечері +5.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook