Новини
Надзвичайні події

Атаку “шахедів” відбила ППО на Хмельниччині

Через ніч після атаки ударних безпілотників на Хмельниччину історія повторилася. Ворожі БпЛА, запущені надвечір з півдня, протягом кількох годин знову летіли в напрямку нашої області. На шляху слідування по “шахедах” відпрацьовували сили ППО у сусідніх областях, проте охоронцям неба Хмельниччини також роботи вистачило. Про наслідки атаки повідомили у Хмельницькій ОВА.

За повідомленнями моніторингових каналів, в напрямку Хмельниччини через сусідню Вінниччину рухалися від 9 до 13 ворожих “мопедів”. Долетіли зрештою в меншій кількості, але встигли наробити біди у сусідів. Як повідомив начальників Вінницької ОВА Сергій Борзов внаслідок влучання безпілотника у житловий будинок одна людина загинула, четверо отримали поранення.

Наслідки “прильоту” на Вінниччині показало Суспільне Вінниця.

На Хмельниччині загроза атаки ворожих безпілотників існувала переважно для Хмельницького району. Про рух “шахедів” в напрямку Старокостянтинова повідомляли Повітряні сили ЗСУ та моніторингові канали.

Про звуки вибухів під час повітряної тривоги повідомляли у телеграм-каналах тричі.

Також в області вкотре знайшлися відчайдухи, які стежили за польотами ворожих дронів:

В обласному центрі додаток “Повітряна тривога” сповістив про підвищену небезпеку, отож дехто з хмельничан вирішив прослідувати інструкції та перейти в укриття. Однак вдалося це не всім.

Про наслідки атаки ударних дронів на Хмельниччину повідомили в ОВА:

Через годину після відбою загрози БпЛА, запущених з півдня, росіяни запустили ще дві групи “шахедів” з Курської області. Під загрозою опинилися північні та східні області. Загалом тривога тривала трохи більше ніж три години. Більшість безпілотників атакували Київ. ЗМІ повідомляли про кілька серій вибухів у столиці.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook