Новини
Погода

Погода на 16 березня: день без опадів прогнозують на Хмельниччині

Синоптики на завтра обіцяють мешканцям Хмельниччини морозну ніч, туманний ранок і теплий день. Опадів протягом дня не передбачається, отож можна сміливо вирушати на прогулянку.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 16 березня, в області буде хмарно з проясненням, без істотних опадів, вночі та вранці туман. Вітер південний 3-8 м/с. Температура повітря по області вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 9-14° тепла, у Хмельницькому вночі 1-3° тепла, вдень 10-12° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів. Температура повітря вночі 1, вдень +10, ввечері +7.

Перша половина дня у Кам’янці-Подільському буде ясною, а після обіду з’являться хмари. Без опадів. Температура повітря вночі +1, вдень +11, ввечері +7.

Ранок у Шепетівці очікується ясний, а вдень та ввечері небо буде ховатися за хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +2, вдень +10, ввечері +7.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook