Новини
Офіційно

У Хмельницькій ОВА відзначили учасників конкурсу, присвяченого цифровізації області

Днями перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін вручив відзнаки переможцям та учасникам конкурсу «Цифровізація області: наше бачення», в якому юні подоляни мали можливість проявити свої таланти, креативність та неординарні ідеї.

Конкурс відбувся за ініціативи управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Хмельницької ОВА. Тривав він з січня по березень цього року.

Учасники повинні були зобразити своє бачення цифровізації області через малюнок у графічному редакторі, про те як цифрові технології можуть змінювати життя мешканців області, покращувати їхні умови проживання, розвиток освіти, медицини, транспорту тощо.

Малюнки пройшли попередній відбір для голосування та розміщалися на Facebook сторінці управління, де проводилося онлайн голосування.

За результатами онлайн голосування перемогу отримали:

  • 1 місце – Анна Бойченко, 9 клас, 15 років (Меджибізький ліцей Меджибізької селищної ради);
  • 1 місце – Макар Кіт, 11 клас, 16 років (Опорний заклад Лісоводський ліцей Городоцької міської ради);
  • 2 місце – Марія Лебідь, 8 клас, 13 років (Ліцей №10 Хмельницької міської ради);
  • 3 місце – Ольга Суліко, 6 клас, 11 років (Шепетівський навчально-виховний комплекс №1 у складі: “Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів та ліцей ім. Героя України М. Дзявульського” Хмельницької області);
  • 3 місце – Марія Хільчук, 10 клас, 15 років (Красилівський ліцей Красилівської міської ради).

За інформацією пресслужби Хмельницької ОВА

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook