Новини
Погода

Погода на 23 березня: на Хмельниччині потепліє

Після сумних ранкових новин трохи приємного від синоптиків. У перший вихідний цього тижня в області має бути досить тепло, без опадів і без сильного вітру. Причому здебільшого теплішою буде ніч, денна температура порівняно з сьогоднішньою, суттєво не зміниться.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 23 березня, в області буде хмарно з проясненням, без істотних опадів. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі 1-6° тепла, вдень 10-15° тепла, у Хмельницькому вночі 3-5° тепла, вдень 12-14° тепла..

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +5, вдень +12, ввечері +7.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +6, вдень +14, ввечері +10.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі +6, вдень +12, ввечері +10.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook