Новини
Офіційно

У Хмельницькому під завалами пошкоджених будинків шукають людей

У Хмельницькій ОВА повідомили про наслідки ранкової масованої повітряної атаки, що спричинила, зокрема, пошкодження житлових будинків в обласному центрі.

Нагадаємо, міський голова Олександр Симчишин одразу після відбою повітряної тривоги повідомив про жертви та поранених у місті. У Хмельницькій ОВА уточнили інформацію: станом на 8.30 ранку 22 березня відомо про 1 загиблу особу. Також є поранені, кількість яких наразі не називається. Під завалами продовжують шукати людей.

Щодо електропостачання, то, за інформацією Суспільне Хмельницький, станом на 8 ранку в обласному центрі його частково відновили.

У “Хмельницькводоканалі” повідомили, що “всі водонасосні та каналізаційні станції працюють у штатному режимі”.

Прокоментував масовану атаку Президент України, зазначивши, що “за цю ніч було понад 60 «шахедів» і майже 90 ракет різних типів”.

Харків та область, Запоріжжя, Сумщина, Полтавщина, Дніпропетровщина, Одещина, Хмельницький та область, Вінниччина, Франківщина – всюди, де це потрібно, від ночі тривають відновлювальні роботи. У російських ракет немає затримок, як у пакетів допомоги нашій державі. У «шахедів» немає нерішучості, як у деяких політиків. Важливо розуміти ціну затримок і відкладених рішень, – зазначив глава держави.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook