Новини
Погода

Погода на 25 березня: дощ і туман прогнозують на Хмельниччині

Початок тижня на Хмельниччині за прогнозами синоптиків буде не дуже комфортним. Низька температура, опади, тумани вранці – така погода чекає на подолян у понеділок. Проте вже з середини тижня все зміниться і до кінця тижня в області буде не те, що по-весняному, а майже по-літньому. Не виключено, що комунальниками доведеться переглянути свої заяви про те, що відключення тепла в кінці березня малоймовірне.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 25 березня, в області буде хмарно з проясненням, вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ, вночі та вранці місцями туман. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 5-10° тепла, у Хмельницькому вночі близько 0°, вдень 7-9° тепла..

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Вже вранці небо у Хмельницькому затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вночі +1, вдень +8, ввечері +5.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів. Температура повітря вночі +2, вдень +9, ввечері +6.

Вже вранці небо у Шепетівці затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі +1, вдень +8, ввечері +4.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook