Новини
Інфраструктура

Двоє пільговиків у Хмельницькому за тиждень здійснили 300 поїздок у тролейбусах

У Хмельницькому КП “Електротранс” розповіли про активних пасажирів, які встановили своєрідний рекорд з користування громадським транспортом. Двоє пасажирів, які мають пільги, разом “наїздили” три сотні поїздок за 7 днів.

В “Електротрансі” проаналізували статистику користування міськими тролейбусами різними категоріями пасажирів і розповіли про результати:

Скільки разів на день є необхідність користуватися одній людині громадським транспортом? Ми б відповіли: ну 2 чи максимум 4 рази… Але ні… Куди там нам до активності наших окремих пасажирів пільгових категорій (відсоток яких чималий)! Так згідно з даними CityCard по пільговому проїзду наших пасажирів, статистика наступна:

8-12 поїздок за день одного пасажира;

• 24-30 поїздок за день

За словами комунальників, тижнева статистика ще унікальніша. Так, одна людина з пільгової категорії пасажирів за 7 днів скористалася тролейбусом 140 разів, інша –

Мега – активні люди!))) Дякуємо, що з нами і не забуваєте валідувати ваші електронні квитки! Ми себе Діснейлендом з атракціонами уявляємо)))прокоментували в “Електротрансі”.

Нагадаємо, наразі через аварійний стан електромереж після останнього ракетного обстрілу міста, у Хмельницькому на 4 маршрутах замість тролейбусів курсують комунальні автобуси. Проїзд для власників проїзних квитків, пільговиків та пенсіонерів у них безплатний, однак усіх пасажирів просять, по можливості, оплачувати проїзд, оскільки витрати на курсування автобусів в рази вищі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook