Новини
Погода

Погода на 27 березня: поривчастий вітер прогнозують на Хмельниччині

У синоптиків попередили мешканців Хмельниччини про небезпечні метеорологічні явища. Вдень 27 березня по області та місту Хмельницький очікуються пориви вітру 15-20 м/с. Разом з тим, день обіцяє бути теплим та без опадів.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 27 березня, в області очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 11-16° тепла, у Хмельницькому вночі близько 0°, вдень 12-14° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Ранок та вечір у Хмельницькому будуть похмурими, а вдень очікується недовге прояснення. Без опадів. Температура повітря вночі +2, вдень +12, ввечері +8.

Попри хмарний ранок та похмурий день, вечір у Кам’янці-Подільському обіцяє бути ясним. Без опадів. Температура повітря вночі +4, вдень +13, ввечері +10.

У цілому у Шепетівці погода очікується хмарна, лише ненадовго день порадує нас ясним небом. Без опадів. Температура повітря вночі +2, вдень +12, ввечері +8.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook