Новини
Інфраструктура

У Кам’янці-Подільському цього тижня планують завершити опалювальний сезон

У міській раді Кам’янця-Подільського повідомили про те, що опалювальний сезон в місті планується завершувати з 29 березня.

У суботу-неділю синоптики прогнозують +20°С, тож поступово буде припинятися подача тепла в домівки кам’янчан. При цьому централізоване гаряче водопостачання в місті не відключатимуть після завершення опалювального сезону. Медичні та освітні заклади будуть і надалі опалюватись, – йдеться у повідомленні міської ради.

Таке рішення орган місцевого самоврядування прийняв, зважаючи на середньодобову температуру: за прогнозами синоптиків має бути 8 градусів тепла протягом трьох днів.

Нагадаємо, про плани завершити опалювальний сезон в Україні достроково раніше повідомляли в “Нафтогазі”. У Хмельницькому комунальники заявили, що припиняти подачу тепла в домівки хмельничан, навчальні та медичні заклади раніше, ніж зазвичай, не планують. Однак, додавали, що все буде залежати від погоди. У столиці також планують припинити подачу тепла раніше – 28 березня, повідомив міський голова Віталій Кличко.

Відключення систем опалення у закладах охорони здоров’я, культури, фізичної культури і спорту, дошкільної та загальної середньої освіти, а також в установах та закладах соціального обслуговування відбувається за письмовими заявками їх керівників, – додав очільник столиці.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook