Новини
Погода

Погода на 29 березня: дощ вдень і вночі обіцяють на Хмельниччині

Третю добу поспіль на Хмельниччині вирує негода. Сильні пориви вітру доповнюються дощем, що то посилюється, то стихає. У синоптиків вкотре оголосили штормове попередження на завтра, 29 березня: вранці та вдень по області та місту очікуються пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий).

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 29 березня, в області буде хмарно з проясненням, вночі дощ, вдень невеликий дощ. Вітер південний з переходом вдень на північно-західний 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області вночі 4-9° тепла, вдень 12-17° тепла, у Хмельницькому вночі 5-7° тепла, вдень 13-15° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

До обіду у Хмельницькому протримається похмура погода, а у другій половині дня небо проясниться. Нічний дрібний дощ до ранку може посилитися, але незабаром повинен припинитися. Температура повітря вночі +8, вдень +13, ввечері +9.

Погода у Кам’янці-Подільському буде похмурою, небо лише ненадовго позбавиться хмар, але ввечері вони його знову затягнуть. Вночі йтиме дрібний дощ, який посилиться вранці, але до середини дня він повинен припинитися. Температура повітря вночі +10, вдень +15, ввечері +11.

До обіду у Шепетівці протримається похмура погода, а у другій половині дня небо проясниться. Вранці продовжиться нічний сильний дощ, але ближче до середини дня він повинен закінчитися. Температура повітря вночі +8, вдень +13, ввечері +8.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook