Новини
Інфраструктура

У Кам’янці-Подільському комунальники впорядковують квітковий ринок (ФОТО)

Наразі на «Квітковій алеї» комунальники проводять обрізку дерев для подальшого облаштування місць для торгівлі. Про роботи на квітковому ринку повідомили у Кам’янець-Подільській міській раді.

В місті хочуть впорядкувати торгівлю на квітковому ринку. За інформацією влади, квітникарі почали укладати договори оренди, згідно з якими за ними будуть закріплені земельні ділянки, де буде здійснюватися продаж рослин.

Зауважимо, що при облаштуванні місць для реалізації рослин не йде мова про «закриття» ринку як такого. Ринок буде реорганізовано та впорядковано відповідно рішення Виконавчого комітету №303 від 12 березня 2015 року, де чітко визначені межі торгівлі для квіткарів, – наголосили у владі.

Також зауважили, що продавці вже звикли роками стояти на “Квітковій алеї” хаотично, й часом реалізовують там не лише не квіти, або й зовсім не квіти.

Окрім цього, продаж здійснює значна частина мешканців не з нашої громади, а й із сусідньої області. Міська влада націлена на те, щоб впорядкувати торгівлю на одній з центральних вулиць міста. Функціонування ринку з продажу квітів повною мірою відповідатиме інтересам мешканців громади. Усі хочуть, щоб в місті було комфортно та чисто. Тротуари повинні використовуватися за призначенням, а зелена зона має бути доглянутою, де приємно присісти на лавочку та перепочити, підсумували у міській раді.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook