Новини
Офіційно

Представники Хмельниччини отримали відзнаки Верховної Ради України

Вчора, 27 березня, під час пленарного засідання 19 сесії голова обласної ради Віолета Лабазюк вручила відзнаки Верховної Ради України окремим депутатам обласної ради за вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурно-освітній розвиток держави, утвердження засад місцевого самоврядування, значні досягнення в професійній та громадській діяльності.

Зокрема, Грамотою Верховної Ради України нагороджені депутати обласної ради Михайло Пухкий та Юрій Смаль.

Подякою Голови Верховної Ради України нагороджені депутатка обласної ради, заступниця керівника виконавчого апарату обласної ради Тетяна Зеленко та депутатка обласної ради Олена Лемещук.

Грамотою Верховної Ради України нагороджено трудовий колектив Державного професійно-технічного навчального закладу «Красилівський професійний ліцей» (директорка – Леся Маланчак) за вагомий внесок у соціально-економічний і культурно-освітній розвиток держави, утвердження засад місцевого самоврядування, значні досягнення в професійній діяльності, активну громадську діяльність, сумлінну працю та високий професіоналізм.

За інформацією пресслужби Хмельницької обласної ради

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook