Новини
Інфраструктура

У кількох громадах Хмельниччини призупиняють опалювальний сезон

Першою про готовність завершити опалювальний сезон наприкінці березня, а не у квітні, на Хмельниччині заявила влада Кам’янець-Подільської громади. Зважаючи на обіцянки синоптиків, в місті готові відключити опалення у будинках, залишивши з теплом освітні та медичні заклади. Гаряче водопостачання не відключатимуть. Про аналогічні рішення щодо опалювального сезону повідомили і в інших громадах області.

У Хмельницькому від сьогодні, 28 березня, призупиняють подачу тепла у домівки хмельничан та комунальні заклади. Про завершення сезону наразі не йдеться, оскільки комунальники зважатимуть на температуру повітря. Якщо наступного тижня вона буде нижчою, за норму, опалення знову увімкнуть.

У Красилові опалювальний сезон завершиться 29 березня. Теплопостачання буде відсутнє у багатоповерхівках та комунальних освітніх та медичних закладах. Тут також стежитимуть за погодою та, за необхідності, котельні знову запустять.

У Старокостянтинові опалювальний сезон уже призупинено в помешканнях містян, лікарнях, школах та дитячих садках. За словами міського голови, про завершення опалювального сезону у громаді наразі не йдеться – комунальники реагують на теплу погоду.

У Шепетівці рішення про дострокове припинення опалювального сезону прийматимуть у понеділок, 1 квітня, на засіданні виконкому. Якщо рішення буде позитивне, опалювальний сезон у громаді призупиниться цього ж дня.

Також у понеділок, 1 квітня, планують завершити опалювальний сезон у Волочиську. Якщо ж надалі температура повітря буде низькою, опалення знову увімкнуть.

У місті-супутнику ХАЕС Нетішині, де опалення залежить не від газу, а від електроенергії, із завершенням опалювального сезону також не поспішають. Принаймні, рішення припинити подачу тепла у будинки містян там ще не приймали.

За інформацією Суспільне Хмельницький

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook