Новини
Офіційно

Наслідки російської атаки на Хмельниччині: у владі повідомили про пошкодження 7 об’єктів

Попередньо у Хмельницькій ОВА повідомили про роботу ППО та відсутність інформації про пошкодження об’єктів інфраструктури на території області. Однак згодом інформацію уточнили.

Про наслідки ракетно-дронової атаки у Хмельницькій ОВА повідомили перший раз о 9.00 сьогодні, 29 березня. Попередньо повідомлялося, що над територією області було збито три повітряні цілі (тип не уточнюється). Також зазначалося, що ні постраждалих, ні пошкоджень внаслідок збиття не було.

Однак вже за три години, о 12.00 інформацію уточнили. Станом на цей час вже було відомо про пошкодження щонайменше шести житлових будинків та об’єкту на території дитячого табору. Локацію пошкоджень в ОВА не повідомляли.

Нагадаємо, вночі росіяни провели чергову масовану комбіновану атаку України, використавши майже всі можливі повітряні засоби ураження за тією ж схемою, що й 22 березня. На Хмельниччині звуки вибухів лунали щонайменше двічі, в тому числі один чули в обласному центрі.

За інформацією Повітряних сил ЗСУ, з 99 засобів повітряного нападу було збито 84:

В Укренерго повідомили, що російські удари були спрямовані, зокрема, по таких об’єктах енергетики, як теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах.

Також додали, що свій внесок у пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури внесла негода, внаслідок якої було знеструмлено понад 200 населених пунктів в 5 областях. Так, на Хмельниччині через вітер без світла залишилися 96 населених пунктів, з них 56 – частково.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook