Новини
Офіційно

Народні депутати України обговорили з молоддю Хмельниччини кібербезпеку та захист інформації в період воєнного стану

У партійному офісі Хмельницької обласної організації політичної партії “Слуга Народу” відбувся круглий стіл із дискусійною панеллю на тему кібербезпеки молоді.

Під час заходу активну участь в обговоренні брали народні депутати України від “Слуги Народу”: Сергій Мандзій – голова підкомітету з питань цивільного захисту населення, Олександр Федієнко – голова підкомітету з питань безпеки у кіберпросторі, урядового зв’язку, криптографічного захисту інформації Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, Марія Мезенцева – заступник голови Комітету, голова підкомітету з питань наближення законодавства України до законодавства ЄС Комітету Верховної Ради України з питань інтеграції України до Європейського Союзу, керівник постійної делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи, Дмитро Нальотов – голова підкомітету з питань туризму та курортів Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики.

Під час заходу депутати наголосили про важливість безпеки в мережі Інтернет та поділилися майбутніми планами законодавчих ініціатив у сфері кіберзахисту.

“Мені приємно відзначити, що молодь активно долучається до здійснення захисту конфіденційної інформації та особистих даних. Тому впевнений, що отримана важлива інформація сьогодні дозволить нам краще взаємодіяти з інформацією та захищати її в умовах гібридної війни”, – зазначив Сергій Мандзій.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook