Новини
Інтерв'ю

Сергій Мандзій – про плани роботи депутатів від “Слуги Народу” на 2024 рік

Другий рік повномасштабного вторгнення. Про те, як працювали депутати Хмельниччини від “Слуги Народу” у 2023 році та про їх плани у 2024 році розповідає голова Хмельницької обласної організації політичної партії “Слуга Народу”, народний депутат України Сергій Мандзій.

Сергію, розкажіть, будь ласка, які ключові досягнення Ви вбачаєте у роботі депутатів вашої партії цього року?

– За 2023 рік наша команда продовжувала активно працювати на благо громадян Хмельниччини, за такими напрямками: розвиток громад, допомога ЗСУ та постраждалим регіонам від російської агресії. Цьогоріч нашими депутатами було підтримані рішення сесії, щодо фінансування програм по фінансовій допомозі Збройних Сил України, технічному забезпеченню військових частин (дрони, авто, буржуйки, спорядження тощо). Також ми долучились до організації підтримки жителів Херсонщини, котрі постраждали внаслідок терористичного підриву Каховської ГЕС. Зокрема, заручитись підтримкою благодійних організацій з Угорщини, котрі надали близько 30 000 пакетів гуманітарної допомоги. Оперативно наші представники на місцях надають допомогу постраждалим в результаті російських обстрілів по громадах Хмельниччини.

– Які плани на наступний рік?

– Перше, що у голові кожного українця, – це війна, усі зусилля і ресурси ми спрямовуємо на збереження нашої території та повернення наших сіл, селищ та міст. Тому нашою командою був прийнятий бюджет на 2024 рік, де закладено колосальні кошти для підтримки Збройних Сил України. Саме тому ми прийняли рішення у Верховній Раді України, щодо спрямування коштів з податку військових на виготовлення зброї, а не перекладання бруківки чи ремонту стадіонів. Вдячний нашим депутатам, котрі підтримали це рішення на сесіях місцевих рад та не дали “перемогти популізму”. Військові вже підтримали наше рішення. Окрім, безпеки наших громадян, партія “Слуга Народу” на Хмельниччині активно відвідує громади області та намагаємось розв’язувати питання людей, котрі звертаються до нас. Це важливо, щоб люди мали прямий контакт з владою.

– Щоб Ви побажали жителям Хмельниччини у новому 2024 році?

– Бажаю усім нам оптимізму, відчуття єдності, а найголовніше Миру та Перемоги! Змінювати себе, своє село, своє місто та нашу країну. Кожному бажаю віри, надії та любові у новому 2024 році.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook