Новини
Суспільство

У Хмельницькому сервісному центрі МВС штурмовик з «Люті» обміняв посвідчення водія

Військовослужбовець штурмового полку “Цунамі”, який перебуває на лікуванні у Хмельницькому, у сервісному центрі МВС обміняв посвідчення водія за допомогою електронної черги.

До повномасштабної війни Олександр Філенко був інженером. Після початку повномасштабного вторгнення – приєднався до лав Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють»Штурмовий полк «Цунамі». Воював у Бахмуті, Кліщіївці, Курдюмівці. Там отримав поранення, внаслідок якого втратив верхню кінцівку.

Аби потрапити в штурмовий підрозділ, я пройшов жорсткий відбір та підготовку. Штурми позицій противника, зачистка місцевості, знищення військової техніки та живої сили ворога. Ми постійно були під обстрілами. Робили все можливе, щоб у кацапів добре підгорало, – жартує Олександр.

Сьогодні, перебуваючи на лікуванні вдома, військовий звернувся за послугою обміну посвідчення водія в Хмельницький сервісний центр МВС, взявши талон електронної черги в приміщенні сервісного центру МВС.

У цей складний час для нашої країни, ми особливо цінуємо кожного захисника та захисницю за самовіддану службу й поважаємо їхню мужність, силу духу та любов до Батьківщини, – зазначають у Сервісному центрі МВС в Хмельницькій області.

Читайте також: Адміністраторів сервісних центрів МВС Хмельниччини навчають спілкуватися з військовими

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook