Новини
Погода

Погода на 7 квітня: хмарний день без опадів обіцяють на Хмельниччині

У неділю мешканцям Хмельниччини синоптики обіцяють кращу погоду, ніж напередодні. Принаймні, ні дощів, ні грози у прогнозі немає. Однак, до можливих природних катаклізмів у середині весни потрібно бути готовими постійно. Тож не забувайте парасольки і вдягайтеся так, аби і в холод, і в майже спеку було комфортно.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 7 квітня, в області очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі 4-9° тепла, вдень 15-20° тепла, у Хмельницькому вночі 5-7° тепла, вдень 16-18° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Небо у Хмельницькому цього дня буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +9, вдень +18, ввечері +14.

У Кам’янці-Подільському погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +10, вдень +18, ввечері +16.

Зустрічаючи нас безхмарним ранком, погода зміниться вже у середині дня й небо у Шепетівці вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +9, вдень +18, ввечері +12.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook