Новини
Офіційно

На Хмельниччині триває налагодження співпраці з американськими партнерами

У суботу, 6 квітня, голова обласної ради Віолета Лабазюк в онлайн режимі провела зустріч з американськими партнерами Хмельниччини зі штату Юта.

Під час спілкування з директором компанії  RESOLUTE EMPIRE Домініком Келлі обговорили шляхи співпраці на найближчу перспективу. Зокрема, йшла мова про формат майбутніх очних двосторонніх зустрічей з метою актуалізації першочергових потреб для залучення необхідної гуманітарної допомоги.

Компанія RESOLUTE EMPIRE займається наданням широкого спектра послуг у сферах торгівлі, аерокосмічній та оборонній галузях, секторах передових технологій.

У планах – реалізація спільних благодійних ініціатив, зокрема, збір донатів для одного з підрозділів Сил спеціальних операцій ЗСУ і втілення нового проєкту з розбудови кінологічного центру Державної митної служби у м.Хмельницький.

Нагадаємо, у 2022 році голова обласної ради відвідувала штат Юта з робочою поїздкою. У рамках візиту вдалося напрацювати чимало контактів з представниками організацій урядового сектору, громадськістю, бізнес-спільнотам, благодійниками та залучити значну кількість гуманітарної допомоги для внутрішньо-переміщених осіб, закладів охорони здоров’я обласної комунальної власності.

За інформацією Хмельницької обласної ради

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook