Новини
Погода

Погода на 11 квітня: про надзвичайну пожежну небезпеку попереджають мешканців Хмельниччини

Попри те, що за прогнозами температура повітря на Хмельниччині буде не дуже високою, у переважній частині області синоптики попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку (V клас). Опадів та сильного вітру завтра не обіцяють.

За інформацією Хмельницького обласного ЦГМ надзвичайна пожежна небезпека очікується в таких громадах:

  • Шепетівка – V клас
  • Ямпіль – V клас
  • Хмельницький – V клас
  • Нова Ушиця – IV клас
  • Камʼянець-Подільський – III клас.

Погодні умови сприятимуть підвищеній ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах, при наявності джерел займання (відкритого вогню),наголосили у синоптиків.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 11 квітня, в області буде хмарно з проясненням, без опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі 7-12° тепла, вдень 16-21° тепла, у Хмельницькому вночі 8-10° тепла, вдень 17-19° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмари у Хмельницькому закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +14, вдень +15, ввечері +19.

З самого ранку небо у Кам’янці-Подільському вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +20, ввечері +17.

Похмура погода буде триматися у Шепетівці не весь день – ввечері небо стане чистим та ясним. Без опадів. Температура повітря вночі +13, вдень +18, ввечері +13.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook