Новини
Без категорії

Наслідки нічної атаки шахедів на Хмельниччину показав міський голова Старокостянтинова (ФОТО)

В ніч на 12 квітня сили ППО збили в різних областях 16 з 17 “шахедів“, якими росіяни атакували Україну з території тимчасово окупованого Криму. Два безпілотники збили на території Старокостянтинівської громади. Про наслідки для мешканців розповіли у Хмельницькій ОВА та міський голова Старокостянтинова.

За інформацією першого заступника начальника Хмельницької ОВА Сергія Тюріна, внаслідок збиття ворожих безпілотників було пошкоджено два приватні будинки. Попередньо інформація про травмованих або загиблих не надходила.

Міський голова Старокостянтинова Микола Мельничук уточнив інформацію, зазначивши, що в обох будинках є пошкодження шиферу на даху (понад два десятки листків) та димаря. На фото, оприлюдненому міським головою також видно пошкоджене вікно.

Також міський голова додав, що після того, як на місці відпрацює комісія, наслідки нічної ворожої атаки ліквідують протягом 1-2 днів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook