Новини
Погода

Погода на 17 квітня: хмарно, мокро і холодно буде на Хмельниччині

За прогнозами синоптиків, завтра погода у Хмельницькій області не покращиться. Знову обіцяють дощі та зниження температури. Сонця буде мало, переважно воно ховатиметься за хмарами. Така погода збережеться до кінця тижня, тож теплий одяг варто знову діставати з шафи.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 17 квітня, в області буде хмарно, короткочасний дощ. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі 3-8° тепла, вдень 6-11° тепла, у Хмельницькому вночі 4-6° тепла, вдень 7-9°тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранці очікується сильний дощ, який йтиме до кінця дня, поступово втрачаючи силу. Температура повітря вночі +7, вдень +10, ввечері +8.

Весь день у Кам’янці-Подільському буде хмарним. Протягом усього дня очікується дощ. З найбільшою силою він пройде вранці та протягом дня поступово слабшатиме. Температура повітря вночі +8, вдень +10, ввечері +8.

У Шепетівці сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. Уночі йтиме сильний дощ, який до ранку повинен послабшати. Удень він стане ще слабшим і до вечора повинен припинитися. Температура повітря вночі +7, вдень +12, ввечері +9.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook