Новини
Погода

Погода на 19 квітня: на Хмельниччині прогнозують заморозки

Суттєве зниження температури – до нуля градусів – на території області спостерігатиметься протягом двох ночей. Покращення погоди та потепління варто очікувати з початку наступного тижня. Воно буде поступовим та супроводжуватиметься опадами.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 19 квітня, в області буде хмарно з проясненням. Невеликий короткочасний дощ. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі 1-6° тепла, на поверхні ґрунту місцями заморозки 0-2°, вдень 7-12° тепла, у Хмельницькому вночі 2-4° тепла, вдень 8-10° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Ранок та день у Хмельницькому будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. Нічний дощ закінчиться ще до настання ранку, але вдень він послабшає та продовжиться до приходу вечора. Температура повітря вночі +4, вдень +7, ввечері +5.

Ввечері у Кам’янці-Подільському на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Уночі, можливо, пройде сильний дощ. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів. Температура повітря вночі +5, вдень +9, ввечері +7.

До вечора хмари, що панували в небі у Шепетівці весь день, заберуться геть. Уночі очікується дощ. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається. Температура повітря вночі +4, вдень +9, ввечері +5.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook