Новини
Погода

Погода на 20 квітня: сильні заморозки прогнозують у Хмельницькому

Попри прогнози синоптиків, погода сьогодні потішила мешканців Хмельниччини. Більшість дня можна було грітися під сонечком, хоча і холодний вітер теж відчувався. На завтра синоптики не обіцяють нічого кращого, ніж напередодні, тож, вибираючись на прогулянку, про всяк випадок одягайтеся тепліше.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 20 квітня, в області очікується Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі сильні заморозки 0-3°, вдень 11-16° тепла, у Хмельницькому вночі сильний заморозок 0-2°, вдень 12-14° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +2, вдень +13, ввечері +10.

У Кам’янці-Подільському до самого ранку погода буде ясною, але ввечері небо вкриється хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +2, вдень +13, ввечері +9.

У Шепетівці увесь день небо буде ясним, але ввечері, можливо, погода зміниться на хмарну. Без опадів. Температура повітря вночі +2, вдень +14, ввечері +8.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook