Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому вандали пошкодили та забруднили новий туалет у парку (ФОТО)

Світлини з наслідками відвідин нещодавно збудованої громадської вбиральні у парку ім. Чекмана у Хмельницькому виклали у соцмережах. Вандалам довелося добряче “попрацювати”, аби залишити “згадку” про себе. Не погидували вони навіть вимастити руки в лайні.

Влада у Хмельницькому, схоже, поспішила, коли вирішила, що хмельничани, принаймні деякі з них, достатньо виросли, щоб самостійно та без нагляду відвідувати громадські туалети. Ось що побачили відвідувачі парку ім. Чекмана, коли увійшли до нещодавно збудованого туалету біля колеса огляду.

Нагадаємо, у парку ім. Чекмана наразі є дві однотипні громадські вбиральні, розташовані біля обох головних входів. Обидві вони безкоштовні, а отже – без чергових всередині. На жаль. Дзеркальний” туалет розташований на більш-менш людній локації і охочих його відвідати в рази більше, тож там паскудити безкарно не дуже вдасться. Інший, який вирішили дзеркалами не оздоблювати, хоч і не в глибині парку, але потік відвідувачів там в рази менший. За словами продавчині в одному з МАФів, розташованих біля колеса огляду, випадки вандалізму у цій вбиральні – не рідкість. Переважно свої “сліди” там залишає молодь. Узагальнена реакція хмельничан на побачене:

Доки буде безкарність, то ці нелюди не зрозуміють. Потрібно жорстко карати та притягувати до відповідальності, заставляти помити та прибрати все не тільки те, що він скоїв. Свині, по іншому не назвеш.

До слова, якби цих “художників лайном по стінах” знайшли, у комунальників “Хмельницькводоканалу” для них є робота за покликанням: розгрібати каналізації, забиті різним непотребом, який скидають в унітази ще деякі “чемні” хмельничани, які, схоже, вперше в житті бачать цей елемент сантехніки і не розуміють, для чого він призначений.

Цього разу, навіть наші хлопці, що бачили за свою професійну діяльність чимало – в шоці. Забій каналізації на Чорновола своєю кількістю вразив навіть нас. Стільки сміття витягнули з ОДНОГО ЗАБОЮ!!!Більшість з цього – ганчірки, – прокоментували на сторінці водоканалу фото

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook